Projectes d'enginyeria - Direcció de projectes

ACK INGPRO

Enginyeria amb àmplia experiència i coneixement en l’àmbit de procés ( químic, farma, alimentària) en la confecció de projectes i en direcció dels mateixos.

 • PROJECTES D’ENGINYERIA

  ACKINGPRO té una àmplia experiència en el desenvolupament de projectes industrials, disseny i projectes legals per a la consecució de llicències d’obra i mediambientals.

  Ajudem als nostres clients a transformar les seves necessitats de noves instal·lacions o ampliació d’existents en dissenys executables i en permisos administratius per dur-les a terme… Veure més

 • DIRECCIÓ DE PROJECTES

  ACKINGPRO pot treballar com a enginyeria des de dos vessants:

  • Enginyeria contractada per a la realització de projectes industrials
  • Com a departament d’enginyeria extern, aportant els seus coneixements i experiència en el disseny i adreça de projectes, per gestionar els projectes constructius dels nostres clients adoptant el rol d’interlocutor experimentat.

  És per aquest motiu que ACKINGPRO realitza la direcció facultativa dels projectes que realitza o bé la direcció d’obra com a responsable del promotor, supervisant a contractistes i fins i tot a enginyeries dissenyadores de projectes… Veure més

 • SOLUCIONS A MIDA

  Projectes multidisciplinaris claus en mà.

  ACK proposa i gestiona projectes en els quals participen totes les àrees de ACK, desenvolupant projectes de millores de procés en els quals es realitzen projectes d’adequació, automatització i integració de programaris diversos i disseny i construcció de maquinària. Els nostres clients poden millorar el seu procés de forma integral amb un sol interlocutor.