Automatització de processos

ACK LOGIC

Divisió de software i automatizació de processos: control, supervisió així com desenvolupament de programari. Àmplia experiència en la validació farmacèutica. Especialistes en processos Batch.

Solucions a mida

 • Projectes multidisciplinaris clau en mà

  ACK proposa i gestiona projectes en els quals participen totes les àrees de la empresa, desenvolupant projectes de millores de procés en els quals es realitzen projectes d’adequació, automatització i integració de programaris diversos i disseny i construcció de maquinària. Els nostres clients poden millorar el seu procés de forma integral amb un sol interlocutor.

AUTOMATITZACIÓ DE PROCESSOS

Som grans experts en l’automatització de processos, desenvolupant projectes en grans plantes de fabricació i gestionant contractes de manteniment de sistemes de control en plantes químiques i farmacèutiques 365 dies a l’any i 24 hores al dia.

Treballem amb totes les tecnologies existents al mercat, amb una especialització específica en processos de fabricació BATCH

 • Sistemes de Control i Sistemes de Supervisió

  En ACK dissenyem, implementem i engeguem les millors solucions en automatització de processos industrials basades en autòmats programables (PLC’s), programari de supervisió (SCADA) i sistemes de control distribuït (DCS)

 • Sistemes BATCH

  En els processos de fabricació per lots és molt interessant poder gestionar la producció mitjançant la gestió de les receptes dels productes que s’aniran produint seqüencialment en una mateixa instal·lació o unitat de procés.

  És per això que existeixe en el mercat   software específic que s’encarrega d’aquesta gestió de receptes d’una forma senzilla i robusta.  ACK ofereix una llarga trajectòria professional en la personalització i integració dels diferents paquets de programari per a la gestió de batchs que existeixen al mercat.

 • Validació d’instal·lacions

  Oferim el disseny i execució dels protocols de validació DQ IQ OQ i dissenyem i acompanyem al client en la validació del procés PQ.

 • Tecnologies

  PLC’s: B&R, SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC, ALLEN-BRADLEY, OMRON, HONEYWELL,…
  SCADAS: In-touch, Citect, I-Fix, WinCC,…
  DCS: APROL, Siemens PCS7, Foxboro, Delta V, Experion,…
  Software Batch: In-batch, Simatic Batch, TotalPlanBatch,..

 • Instal·lacions elèctriques i pneumàtiques

  Desenvolupem l’enginyeria elèctrica i pneumàtica dels sistemes de control que dissenyem, i fins i tot realitzem les instal·lacions amb recursos propis.

  El nostre coneixement en procés ens permet prescriure instrumentació de camp i la seva enginyeria de detall.

Partners