Projectes d'enginyeria - Direcció de projectes

ACK INGPRO

Empresa d’Enginyeria, amb àmplia experiència i coneixement en l’àmbit de procés ( químic, farma, alimentària ) en la confecció de projectes i en direcció dels mateixos.

Solucions a mida

 • Projectes multidisciplinaris clau en mà

  ACK proposa i gestiona projectes en els quals participen totes les àrees de la empresa, desenvolupant projectes de millores de procés en els quals es realitzen projectes d’adequació, automatització i integració de programaris diversos i disseny i construcció de maquinària. Els nostres clients poden millorar el seu procés de forma integral amb un sol interlocutor.

DIRECCIÓ DE PROJECTES

ACKINGPRO pot treballar com a enginyeria des de dos vessants:

 • Enginyeria contractada per a la realització de projectes industrials
 • Com a departament d’enginyeria extern, aportant els seus coneixements i experiència en el disseny i adreça de projectes, per gestionar els projectes constructius dels nostres clients adoptant el rol d’interlocutor experimentat.

És per aquest motiu que ACKINGPRO realitza la direcció facultativa dels projectes que realitza o bé la direcció d’obra com a responsable del promotor, supervisant a contractistes i fins i tot a enginyeries dissenyadores de projectes.

 • Gestió de compres

  Treballem amb el nostre clients per realitzar la millor gestió de compres en l’execució dels projectes, per defensar la inversió controlant la seva execució.

 • Direcció facultativa

  Una vegada realitzat el projecte exercim la direcció facultativa de les obres, vetllant pel compliment del projecte i sempre defensant els interessos dels nostres clients.