IS - Information System

ACK LOGIC

Divisió de software i automatizació de processos: control, supervisió així com desenvolupament de programari. Àmplia experiència en la validació farmacèutica. Especialistes en processos Batch.

Solucions a mida

 • Projectes multidisciplinaris clau en mà

  ACK proposa i gestiona projectes en els quals participen totes les àrees de la empresa, desenvolupant projectes de millores de procés en els quals es realitzen projectes d’adequació, automatització i integració de programaris diversos i disseny i construcció de maquinària. Els nostres clients poden millorar el seu procés de forma integral amb un sol interlocutor.

IS – INFORMATION SYSTEM

La nostra experiència en automatització de processos ens han portat a desenvolupar una divisió de Software, que àmplia les possibilitats de gestió i supervisió dels paquets comercials de SCADA i programes de gestió comercials.

D’altra banda ens permet desenvolupar solucions a mida, mitjançant llenguatges de programació sempre en entorn Microsoft.

 • Desenvolupament de software

  ACK ofereix serveis avançats en Tecnologies d’Informació i Comunicació, desenvolupant software a mida ajustat a tot tipus de necessitats i de pressupostos.
  ACK ha desenvolupat des de software de gestió corporativa, software de gestió d’àreas concretes, gestió de la traçabilitat  fins a paquets per a gestió de projectes o bé gestors documentals.

 • Sistema Automàtic per a càrrega de cisternes i documentación ADR

  Mitjançant aquest sistema, el propi conductor realitza la càrrega de la cisterna a través d’un panell tàctil situat a la zona de càrrega, amb una seqüencia guiada, generació automàtica del ADR i documentació…Veure més

 • Integració de MES

  Integració de sistemes corporatius ( ERP’s, MES, CRM’s,..) amb sistemes de planta ( SCADA, PLC’s…)

  Sistemes de gestió i control de la producció.

 • Desenvolupament i Integració de ERP

  ACK ha desenvolupat un ERP propi: Social EMI
  Integra comunicacions de tot tipus entre ERP’s comercials i qualsevol subsistema existent en fàbrica.

 • Tecnologies

  Microsoft .NET, llenguatge C#
  MS SQL Server y llenguatge SQL.
  Silverllight y XALM
  MS Reporting Services
  Crystal Reports