Projectes d'enginyeria - Direcció de projectes

ACK INGPRO

Software i automatizació de processos: control, supervisió així com desenvolupament de programari. Àmplia experiència en la validació farmacèutica. Especialistes en processos Batch.

Solucions a mida

 • Projectes multidisciplinaris clau en mà

  ACK proposa i gestiona projectes en els quals participen totes les àrees de la empresa, desenvolupant projectes de millores de procés en els quals es realitzen projectes d’adequació, automatització i integració de programaris diversos i disseny i construcció de maquinària. Els nostres clients poden millorar el seu procés de forma integral amb un sol interlocutor.

PROJECTES D’ENGINYERIA

ACKINGPRO té una àmplia experiència en el desenvolupament de projectes industrials, disseny i projectes legals per a la consecució de llicències d’obra i mediambientals.

Ajudem als nostres clients a transformar les seves necessitats de noves instal·lacions o ampliació d’existents en dissenys executables i en permisos administratius per dur-les a terme

 • Llicència d’obres

  Realització de projectes d’instal·lació de plantes industrials.

  Tenim una àmplia experiència en el disseny i implantació d’instal·lacions de procés, especialment dels sectors farmacèutic i alimentari, però sense deixar de costat cap altre sector, la qual cosa ens ha portat a dissenyar i dirigir projectes d’implantació de fàbriques tèxtils fins a la implantació d’unitats de procés en indústria química

 • Llicències ambientals

  ACK pot gestionar tots aquells projectes d’adequació d’instal·lacions a normatives canviants garantint el major grau d’adequació amb el màxim rendiment de la inversió. En l’entorn habitual dels projectes industrials, amb diferents administracions competents (local, autonòmica, estatal i europea), així com diverses normatives i competències sobre les activitats industrials, realitzem un control i supervisió continu de l’aparició de noves normatives. Informem als nostres clients d’elles i proposem mesures correctores que els nostres clients haurien d’implementar per mantenir les seves instal·lacions legalitzades.

  D’altra banda realitzem i gestionem els projectes per obtenir la llicència mediambiental necessària per poder realitzar qualsevol activitat industrial.