Sistema automàtic per a càrrega de cisternes
i documentació ADR

ACK LOGIC – INFORMATION SYSTEM

Divisió de software i automatizació de processos: control, supervisió així com desenvolupament de programari. Àmplia experiència en la validació farmacèutica. Especialistes en processos Batch.

sistema automatic carga cisternes ack enginyeria barcelona

Solucions a mida

  • Projectes multidisciplinaris clau en mà

    ACK proposa i gestiona projectes en els quals participen totes les àrees de la empresa, desenvolupant projectes de millores de procés en els quals es realitzen projectes d’adequació, automatització i integració de programaris diversos i disseny i construcció de maquinària. Els nostres clients poden millorar el seu procés de forma integral amb un sol interlocutor.

SISTEMA AUTOMÀTIC PER A CÀRREGA DE CISTERNES I DOCUMENTACIÓ ADR

Mitjançant aquest sistema, el propi conductor realitza la càrrega de la cisterna, a través d’un PANELL TÀCTIL, situat a la zona de càrrega.

Cada producte té predefinida la seva seqüència de passos per a la càrrega, on es permet visualitzar documents per pantalla, registrar confirmacions de l’operador, comunicar en Temps-Real amb la instrumentació, realitzar controls de seguretat/qualitat i generar la documentació de transport (ADR, albarà, certificats..)

  • El propi conductor realitza la càrrega

  • Càrrega guiada per una seqüencia de passos predefinida per producte

  • Generació automàtica del ADR i documentació de transport

  • Monitorizació de la càrrega des de Sala de Control